Kövess minket

Stílus

Virgil Abloh és a foci találkozása: kapszulakollekciót ad ki az Off-White és a Nike a Labdarúgó Világbajnokságra

Kapuskesztyűkkel kiegészülve!

Megosztva

Forrás: Highsnobiety

 Annak ellenére, hogy napjaink egyik legfelkapottabb tervezője, Virgil Abloh a Louis Vuittonhoz került márciusban, ugyanolyan erővel dolgozik saját márkájával, az Off-White-tal és aktívan kollaborál a Nike csapatával is. Így a sok Jordan lépőt látva azt már mindannyian megtudhattuk, hogy Virgil nagy kosárlabda rajongó, de a focihoz fűződő affinitása eddig kevésbé volt egyértelmű, igaz, hogy márciusban már stoplis cipővel jött ki, februárban pedig Skepta ellen mutatta meg egy meccs során, mit is tud.

TEAM VIRGIL ABLOH vs TEAM SKEPTA! (LONDON TRIP DAY 2) | #LIFEATCOMPLEX

It’s day 2 of Tony’s trip out in London to cover the Nike Football Team Kit unveiling for the World Cup and today Tony teams up with Skepta in a football tournament. Six teams go at, only one will be crowned the winner. Kim Jones, WizKid, and Virgil Abloh also have teams running in this tournament!

Mindezek után már világos, hogy miért is döntött úgy a Nike, hogy őt választja a VB-hez kapcsolódó, “Football, Mon Amour” nevezetű kollekcióhoz, ami pontosan 9 nap múlva, vagyis június 14-én startol. A kollabhoz Abloh gyerekkori sportélményeiből és a focikultúra dresscodejából egyaránt merít: “A labdarúgás történetében az a nagyszerű, hogy mindig is meg volt a sajátos öltözködés hozzá.” A kapszula mezeket, dzsekiket, pulcsikat, shortokat, pólókat, zoknikat, fekete és narancs Zoom Fly Mercurial Flyknit cipőket, egy kapuskesztyűt és még egy labdát is tartalmaz. Az árak 500 és 30 dollár közt fognak mozogni. A fehér-fekete kockás uniformist a horvátok öltözéke ihlette, az oroszlános logóval pedig a hollandok előtt hajt fejet a tervező.

#hypebeastsports: Take a closer look at the @off____white x @nike „Football, Mon Amour” Magia Match Ball by @virgilabloh. The collaborative ball is given a weathered effect and comes complete with a co-branded holder and special packaging. The „Football, Mon Amour” Magia Match Ball is set to release on June 14. Will you be picking one up?

55.4k Likes, 593 Comments – HYPEBEAST (@hypebeast) on Instagram: „#hypebeastsports: Take a closer look at the @off____white x @nike „Football, Mon Amour” Magia Match…”

Mint írtuk, a cuccok a Világbajnokság kezdetének napján, 14-én droppolnak az üzletekben és online. Sportolók tehát előnyben, de végülis ki tudja, a világ megszállott hypebeastjei lehet, hogy Off-White focikesztyűkben mennek campelni a következő Supreme megjelenésre.

Ez még nem minden, ugyanis ezzel párhuzamosan a pipás cég felkérte azt az éppen a Diornál tevékenykedő Kim Jones-t is, akinek helyét Virgil vette át a Louis V-nél. Köztudott, hogy a két designer kiváló baráti viszonyban vannak, így különös értékkel bír ez a dupla kollaboráció, amit mindketten teljesen más irányból közelítettek meg. Kim még inkább minimalista és kicsit futurisztikus irányba is fordult, a Jing és Jang színeivel pár igazán kényelmesnek tűnő textilt és az Air Max 360 Hi egyéni verzióját létrehozva.

Jöjjön hát először Abloh, majd Kim lookbookja:

Forrás: Highsnobiety

Forrás: Highsnobiety

Forrás: Highsnobiety

Forrás: Highsnobiety

Forrás: Highsnobiety

Forrás: Highsnobiety

Forrás: Highsnobiety

Forrás: Highsnobiety

Forrás: Highsnobiety

Forrás: Highsnobiety

Forrás: Highsnobiety

Forrás: Highsnobiety

Forrás: Highsnobiety

Forrás: Highsnobiety

Forrás: Highsnobiety

Forrás: Highsnobiety

Forrás: Highsnobiety

Forrás: Highsnobiety

(Highsnobiety)


Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük