Kövess minket

Hiphop

Virtuális A$AP Yams ünneplésre készül az A$AP Mob

Közeledik a 2021-es Yams Nap, a Mob egy új videóval hype-olja az eseményt.

Megosztva

Forrás:

A COVID-19 járvány sem szabhat gátat az idei Yams Napnak, azaz a szokásos A$AP Mob által összerakott A$AP Yams megemlékezésnek. Már hatodik éve, hogy a Mob alapító Yams nincs közöttünk, és habár általában sztárvendégekkel feltöltött élő koncertekkel szokták életben tartani az emlékét, a tavalyin például Tyler, the Creator, Metro Boomin, Nav, Pi’erre Bourne, Lil Yachty, Young M.A., Sheck Wes, és slowthai is ott voltak, ezúttal a koronavírus okozta korlátozások miatt muszáj lesz virtuális térbe terelni az eseményt. 

A$AP Yams tesómat és az örökségét idén virtuálisan ünnepeljük a Yams Napon. Az eseményen kiosztjuk a Yammy-díjakat is, amiket azok az előadók kapják, akik szerintünk és az emberek szerint a legjobban megérdemlik” – posztolta Rocky Twittere.

[twitter]https://twitter.com/asvpxrocky/status/1349089974663184385[/twitter]
A kollektíva egy videót is feltöltött, amelyben Rocky embereket kérdezget az utcán, hogy nézni fogják-e az eseményt, egy kocogó férfinak egyenesen azt ajánlja, hogy tépjen be otthon és úgy kövesse a Yams Nap történéseit. A Yams Nap január 18-án lesz, Yams halálának évfordulóján. Yams hagyatékáról itt írtunk részletesen.

[instagram]CJ9OrfBj_71[/instagram]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés