Kövess minket

Aztaa

Virtuális öltáncot árul a házi-karanténban ragadt vendégeinek Atlanta leghíresebb sztriptízklubja

Modern problémákra modern megoldás kell.

Megosztva

Forrás:

A koronavírus-járvány rákényszerítette a világot, hogy otthon maradjon, ezzel párhuzamosan pedig nehéz helyzetbe hozott rengeteg ágazatot, a szórakoztatóipartól kezdve a turizmusig szinte mindent, ami nem alapvető az életünkhöz. Természetesen ez alól a sztriptízbárok sem kivételek, és habár a vírus amerikai terjedésének kezdetén még olyan különleges módszerekkel próbálták megtartani a vendégeiket, mint az ingyenes kézfertőtlenítő és maszk osztogatás, ez nem volt elég, és most újabb alternatív ötletekkel álltak elő.

Itt van például a híres neves, Future által is kedvelt atlantai Magic City, amely virtuális öltáncokat és extra színpadi elemekkel tarkított táncos show-kat kezdett el árulni. 20 dollárért cserébe bevesznek bárkit az Instagram oldaluk „Közeli Barátok” listájára, ahol aztán telefonon keresztül lehet kukkolni a lányokat. Mindez a pénz kifizetése utáni 24 órában elérhető csak, így kérdéses mennyire éri meg, de Magic City törzsvendégek biztos ráugranak majd.

[instagram]B99w0-XJNPg[/instagram]
Szintén az alternatív megoldások kategóriába sorolandó a Las Vegas-i Little Darlings nevű klub ötlete, melyet úgy lehet a legkönnyebben leírni, mint egy sztriptíz-autósmozi. A táncosok egy üveg mögött táncolnak az átalakított klubban, míg a vendégek az autójuk biztonságából figyelhetik a meztelen show-t.

(HNHH)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük