Kövess minket

Hiphop

VISSZA A FELADÓNAK: LUPE FIASCO

Számtalan előadó próbálkozik újonnan megjelenő kiadványának nagy feneket keríteni, azonban Lupe Fiasco pont az ellenkezőjére készül.

Megosztva

cdFotó: Getty / Istock / Europress

Az általa 2011-ben kiadott album (Lasers), mondjuk úgy nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, annak ellenére, hogy a Billboard lemezeladási lista első helyét is birtokba vette akkoriban. Mivel a rapper teljesen tisztában van azzal, hogy a hallgatóság nem volt az albummal megelégedve, elég sajátos módot talált ki, hogy örökre feledésbe merüljön a Laser. A világ legrosszabb videojátékáról forgatott dokumentumfilmen felbuzdulva, Lupe Fiasco azt kéri a rajongóitól, hogy küldjék el neki saját Laser lemezüket, hogy azokat egy valódi lézer segítségével el tudja pusztítani. Mi már tűkön ülünk, hogy mi fog ebből kisülni.

(Az említett videojáték egyébként, az Atari 2600-ra megjelent E.T. nevet kapta, ami annyira rossz volt, hogy az el nem adott példányoknak ástak egy óriási gödröt a sivatag közepén, a játékokat beleszórták és mielőtt betemették volna a ,,krátert”, a biztonság kedvéért betonnal leöntötték azokat. Szuper biztonságos módja annak, hogy a jövőben soha senki ne vesztegesse az idejét és pénzét, egy ennyire kudarcra ítélt játékra.)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés