Kövess minket

Hiphop

Visszautasította Travis Scott pénzügyi segítségét az Astroworld fesztivál 9 éves áldozatának családja

Megosztva

Travis Scott felajánlotta, hogy kifizeti az idei Astroworld fesztiválon elhunyt fesztiválozók temetését, de egy áldozat hozzátartozói már biztosan nem kérnek a rapper segítségéből. A legfiatalabb áldozat, a 9 éves Ezra Blount szülei bejelentették, hogy visszautasítják Travis ajánlatát.

A gyermek napokig kómában feküdt, miután Travis fesztiválján összesűrűsödött a tömeg, és Ezra leesett apja nyakából, a közönség pedig megtaposta. A fiatal fiúnál, aki még a Fortnite nevű játékban kedvelte meg Travis zenéjét, agyödéma alakult ki, több fontos szerve is súlyosan roncsolódott, végül a szervezete feladta a harcot. A hozzátartozók perelnek, és habár Scott ügyvédje korábban kiemelte, hogy a rapper a temetések kifizetésének felajánlását nem azért tette, hogy ezzel elfojtsa az ellene indított pereket, a gyermek szülei most mégis visszautasították azt.

Biztos vagyok benne, hogy Mr. Scott érez megbánást. Fájdalmas út áll előtte. Szembe kell néznie a saját felelősségével a tragédián belül. Azt remélem, hogy lesz feloldozás a részéről, és egy napon az áldozatok hozzátartozóival is tud majd találkozni, ha ők is készen állnak rá” – mondta a család ügyvédje, miután megerősítette a Rolling Stone-nak, hogy visszautasítják Travis pénzügyi segítségét.

(UPROXX)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük