Kövess minket

Bulvár

Visszautasították 6ix9ine 200 ezer dolláros gyermekétkeztetésre szánt adományát

A rapper szerint ez egy gonosz lépés volt a szervezettől.

Megosztva

Forrás:

Tekashi 6ix9ine megpróbálta egy kis adakozással javítani a róla kialakult nem éppen pozitív képet, de a kiszemelt nonprofit szervezet közölte, nem kér a rapper pénzéből – írja a BBC.

69 áprilisi részleges szabadulása óta folyamatosan trollkodik, mondhatnánk úgy is, hogy a vádlottak padján mutatott jófiú imidzs után visszatért a régi énjéhez. Ismét mennek a netes beszólogatások YG-nek, Meek Mill-nek, és igazából mindenkinek, aki kritizálni meri őt, vagy azért mert spicliskedett, vagy azért, mert ezt még büszkén vállalja is. Az viszont tény, hogy egyelőre 69-nak áll a zászló, a szabadulása után simán beírhatunk neki egy pontot, ezt a kört valóban a rapper nyerte, hisz mindenki más, aki nem kedveli őt max magában duzzoghat, miközben ő megdöntötte Eminem YouTube rekordját a GOOBA-val, és első Insta Live-ja is rögtön rekord nézettséget hozott.

[vembed youtube=”pPw_izFr5PA” ]A róla kialakult kép viszont továbbra is inkább a negatív felé hajlik, és ezt a nagyra nőtt rajongótábora sem tudja jelenleg kompenzálni. Ezt a rapper is érezheti, hisz nemrég egy azóta törölt Instagram posztban jelentette be, hogy 200 ezer dollárt (kb. 65 millió forintot) ajánl fel a No Kid Hungry Foundation nevű gyermekéhezés ellen küzdő nonprofit szervezetnek. A nagylelkű húzás valamelyest javíthatta volna az imázsát, de a szervezet visszautasította a felajánlást.

„Nagyon hálásak vagyunk Mr. Hernandez-nek a nagyvonalú adományért, de közölnünk kellett a képviselőivel, hogy vissza kell utasítanunk a pénzt. Mivel a szervezetünk egy gyerekközpontú kampányt visz, ezért az irányelveinkben az szerepel, hogy vissza kell utasítanunk minden olyan felajánlót, akinek a tettei nem egyeznek a missziónk értékeivel” – magyarázta a szervezet a döntést egy közleményben. Azt nem részletezték, hogy 69 melyik tette nem egyezik az elveikkel, a korábbi bandatevékenysége, esetleg a zenéinek tartalma, vagy akár a spicliskedése. 6ix9ine egy azóta törölt posztban azt válaszolta: „Ez a szervezet szó szerint kivette a gyerekek szájából az ételt, soha gonoszabbat nem tapasztaltam még.” 

Extra érdekesség, hogy 69 eredeti bejelentő posztja alatt megjelent egy komment egy Layna nevű nőtől, aki azt állította, hogy a rapper eddig eltitkolt gyerekének az anyja. A nő kiakadt, mivel állítása szerint 69 megígérte, hogy amint szabadul a börtönből kisegíti őt és gyerekét anyagilag, de erre azóta sem került sor, cserébe random gyerekeknek ajánl fel 200 ezer dollárt. Layna elmondása szerint eddig tartotta a száját, de ha 69 nem kezd el tejelni, akkor kiteregeti a szennyest a médiának. 6ix9ine egy Insta kommentben válaszolt a szokásos troll módján, betaggelte a közismerten sok nőt felkoppintó Future-t, és feltette a kérdést: Mit csináljak Future? Adj tanácsot!

[instagram]CAGZVa5hgJl[/instagram]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük