Kövess minket

Bulvár

Visszavonták NBA Youngboy óvadékát, lehet a tárgyalásáig börtönben marad

Megosztva

Habár korábban egy kaliforniai bíró 540 ezer dollárban állapította meg NBA YoungBoy óvadékát, most egy louisianai bíró visszavonta azt, könnyen lehet, hogy a rapper a tárgyalása napjáig börtönben marad.

A rapper a félmillió dollár mellett, biztosítékként felajánlott két a tulajdonában lévő ingatlant, és azt is vállalta, hogy nyomkövetőt hord, miközben házi őrizetben várhatta volna a tárgyalása napját. Egy louisianai bírónak viszont nem tetszett a deal, és visszavonta az egészet. A bíró szerint a rapper továbbra is veszélyt jelent a közösségre. Az ügyben azért hozhatott két külön államban lévő bíró, két külön döntést, mivel a rappert Kaliforniában tartóztatták nemrég le, de a bűncselekményt, amiért őrizetbe vették, Louisianában követte el.

A 21 éves rappert március végén tartóztatták le Los Angelesben, egy kisebb hajsza után. Egy tavaly szeptemberi louisianai razzia során való lebukása miatt keresték. Akkor drogot és két lőfegyvert találtak nála, utóbbiakat a büntetett előélete miatt eleve nem hordhatna magánál. NBA Youngboy ügyvédje tagadja, hogy védencéhez tartoznak a pisztolyok.

(Complex)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés