Kövess minket

Hiphop

Visszavonul Ogli G

Megosztva

Budapesti gengszter rapper, Ogli G bejelentette, hogy 21 év után leteszi a mikrofont és visszavonul.

Az öblös hangú rapper a saját YouTube csatornáján egy badacsonyi túra után felvett videóüzenetben jelentette be a karrierje végét. „Nagyon sokan írtok, meg kérdezitek, hogy hogyan tovább, mi lesz itt a jövőben. Hát, én is sokáig vaciláltam, sokat osztottam-szoroztam, és szeretném elmondani, hogy arra jutottam, hogy több Ogli G dal nem fog már születni. Ezzel lezárjuk a 21 éves pályafutást, ez a karrier vége lesz. Szeretném megköszönni mindenkinek, aki velem tartott” – mondta Ogli G a videóban, melyben azt is hozzáteszi, hogy július 15-ig bezárólag vállal még haknikat, szülinapokon, legénybúcsúkon, és egyéb rendezvényeken.

BigBoy egy mai posztban azt is bejelentette, hogy amennyiben lenne igény egy rendes búcsúkoncertre, akkor azt is hajlandó lenne bevállalni, de ő nem akarja maga leszervezni, mert rizikósnak tartja a jelenlegi helyzetben, mikor sokaknak nincs védettségi igazolványa.

Ogli G pályafutása ’99-ben kezdődött a Kicsi Tysonnal közösen alapított TKO gengszter rap csapattal. 2001-ben zsarolásért és testi sértésért előzetes letartóztatásba helyezték.27 hónapot töltött fogházban. A börtönbüntetés alatt a TKO megszűnt. Szabadulása után Ogli G bejelentette, hogy felhagy a bűnöző életmóddal és zenészként próbál megélni. Barátjával, Big Money-val megalapították az Ogli és Money Produkció Kft.-t és kiadták első kislemezét Egyenesen a férfiházból címmel. 2005-ben jelent meg első nagylemeze, High Rollers címmel, majd 2007-ben a Full Gizda követte, majd hosszabb kihagyás után az Ez a város projekttel tért vissza 2015-ben, két évvel ezelőtt pedig az X-Faktorban is látni lehetett.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés