Kövess minket

Bulvár

Vizsgálja a rendőrség, hogy tényleg a fentanil okozta-e Lil Peep halálát

Az emo-rapper hivatalosan túladagolásban halt meg.

Megosztva

Forrás:

Alig két hete hunyt el tragikus hirtelenséggel Lil Peep, halálának pontos okát pedig még mindig vizsgálja a rendőrség. Az első szakértői vélemények drogtúladagolásról szóltak, egészen pontosan arról, hogy Peep túl sok xanaxot dobott be azon a tragikus estén a turnébuszában.

Halálával egy időben egy másik magyarázat is elterjedt a neten, a Peep által fogyasztott xanaxot fentanillal keverték, egy iszonyatosan veszélyes fájdalomcsillapítóval, melynek a heroinnál is alacsonyabb a halálos dózisa. A fentanilt már csak az erőssége miatt is könnyű túladagolni, nem is beszélve arról, ha a használó eleve nem tudja, hogy mit kapott valójában.  Az „internet rendőrség” már az állítólagos dílert is előkerítette, de mindez egészen mostanáig csak a rajongók hajtóvadászatának része volt. Az ügyet viszont mostantól a tucsoni rendőrség is vizsgálja.

Peep testvére, Oskar egy interjúban már elmondta, hogy az emo-rapper halálát egyértelmű balesetnek tekinti, mivel tudja, hogy Peep nagyon boldog volt, és tisztában volt a saját határaival, ha drogokról volt szó.

(HNHH)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés