Kövess minket

Bulvár

Vizsgálódnak a New York-i rendőr ellen, aki 50 Cent lelövésével viccelődött

Fifty azt állítja, az életét félti, és lehet beperli New York városát.

Megosztva

Forrás:

„Lőjétek le, ha meglátjátok!” – mondta állítólag egy New York-i rendőrparancsnok, Emanuel Gonzalez a beosztottjainak 50 Centről még tavaly nyáron, most akár az állását is elvesztheti – írja a TMZ.

Gonzalez képviselője állítja, a 30 éve a pályán lévő rendőr sose mondott ilyet, sőt igazából 50 Cent volt az, aki megfenyegette őt. A rapper és a New York-i rendőr az eset kirobbanása előtt is beefelt már, Fifty egyszer posztolt is a rendőrről, nem túl pozitív színben feltüntetve a biztos úrt, amiért az állítása szerint megzsarulta az egyik kedvenc klubjának tulaját. Gonzalez sérelmezte, hogy a rapper a leírásban az általa sokszor használt „get the strap” szlogent használta, ami magyarul kb. annyit tesz, „vedd elő a stukkert”. A poszt alatt a kommentelők is keményen beleszálltak a rendőrbe, aki amúgy feljelentést is tett a poszt miatt. 

Az ominózus mondat állítólag akkor hangzott el, mikor Gonzalez tudomására jutott, hogy 50 részt fog venni a New York-i rendőrök által szervezett egyik helyi bokszgálán. A rendőr ellen vizsgálat indult. A rapper többször is megszólalt az üggyel kapcsolatban, mint elmondta, nem tud napok óta aludni, konkrétan fél, ezért bezárja az összes üzletét New Yorkban és jelenleg azon gondolkodik, hogy beperli a várost.

[instagram]BuEgravHAA-[/instagram]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés