Kövess minket

Bulvár

Volt biztonsági őrei perlik Tekashi 6ix9ine-t, amiért a rapper nem fizette ki őket

Megosztva

Tekashi 6ix9ine-t nem csak a szabadulása után, de azt azt megelőző időszakban is méretes biztonsági szolgálat kísérte a számára potenciálisan veszélyes helyekre, például Los Angelesbe, ahol akkoriban több rapper is beígérte, hogy betalálja. Most az egyik ilyen biztonsági szolgálat beperelte a rappert, mivel nem lettek kifizetve – tudta meg a TMZ egy periratból.

A Metropolitan Patrol néven futó biztonsági szolgálat 2018 végén, kevéssel a rapper letartóztatása előtt védte a zenészt, a fizetésüket viszont azóta sem kapták meg. A dokumentumok szerint a biztik 85 dolláros (kb. 25 ezer forintos) órabérben dolgoztak nappal, míg éjjel ez felcsúszott 127,5 dollár (38 500 Ft) / órára. A cég az embererő mellett páncélozott járműveket is a rapper rendelkezésére bocsátott.

69 védelmének végösszege 75 ezer dollárra (22,5 millió forintra) jött ki, ebből viszont egy centet sem láttak még, ezért perelnek most. Perköltségekkel együtt 88 ezer dollárt, azaz 26,5 millió forintot követelnek a rappertől. 6ix9ine ügyvédje, Lance Lazzaro a TMZ-nek azt nyilatkozta, hogy akkoriban Tekashi ügynöksége, az MTA Bookings fizette ezeket a költségeket, szerinte a Metropolitan Patrolnak náluk kéne kopogtatnia.

Egy hónapon belül ez már a második per, amit a rapper a nyakába kapott, korábban egy sztriptíztáncosnő perelte be, amiért állítása szerint 69 megdobta egy pezsgős üveggel, miután valaki lepatkányozta a klubban.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés