Kövess minket

VOLT

VOLT-napló 3. rész – túlélni a viharban

A vihar előbb jött meg a táborba, mint a Prodigy, de nem mosta el az utolsó este jó hangulatát.

Megosztva

A négy napos tikkasztó meleg után estére lecsapott a vihar a fesztiválra – többen már szedték a sátorfájukat, és elindultak haza az este előtt, mert a fesztivál összes kivetítőjén kiírták, hogy hamarosan szakadni fog. A Kaukázusra még felszabadultan bulizott mindenki, és a Slayer koncert is gond nélkül lement (bár már érezhetően kevesebben voltak, mint eddig bármelyik nap a nagyszínpad előtt), aztán az olasz-német meccs közben jöttek az első villámok, és leczúdult az eső. A Prodigy-nek közben defektet kapott a kamionja, amivel végül jól jártak, mert így az eső elvonulása után állhattak színpadra – helyette a Brains-rajongók áztak el, mert a szervezők megcserélték a két koncertet.

[vembed fbvideo=”https://www.facebook.com/offmediahungary/videos/1205528302814321/” ]
Vagy másfél órán át szakadt az eső és cibálta a szél a sátrakat, az este egyik – szerintem leghangulatosabb – pillanatát mégis ennek köszönhetjük: rengetegen gyűltek össze a Telekom sátorban meccset nézni (vagy csak bemenkültek az idő miatt), de a vihar nem kímélte a kivetítőket, így többször megszakadt az adás. A szurkolók azonban hamar feltalálták magukat, és a magyar, olasz, és német drukkerek együtt gyűltek egy-egy telefon köré, amivel fogták az online stream-et.


Mire éjfél után jött a Prodigy, már elvonult az eső, de nagyon lehűlt a levegő, szóval ha most nem fáztam meg, akkor soha. A sátor legalább nem ázott be, de hogy legközelebb több meleg ruhát viszek, az fix.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés