Kövess minket

Hiphop

VV Merci prezentálhatja a csaj-rappet GWM kiadójában

Újabb valóságshow-hős ragad mikrofont.

Megosztva

Forrás: Instagram

Régi álma vált valóra a Való Világ tizedik szériájában harmadik helyezettként végző VV Mercinek. A fiatal lány tegnap Facebookon osztotta meg követőivel a nagyszerű hírt, miszerint aláírt GWM kiadójához, a GWM Music Productions-höz.

[fbpost]https://www.facebook.com/VV10Merci/posts/146285050738826[/fbpost]
Merci posztjából ugyan nem derül ki egyértelműen, hogy milyen zenékre számíthatunk tőle a jövőben, ám a GWM Instagramon csaj-rappet emlegetett vele kapcsolatban, így valószínűleg ez lesz majd a fő csapásvonal a valóságshow-szereplő számára.  A cseppet sem szégyenlős VV Merci a villában már többször megcsillogtatta tehetségét, könnyen elképzelhető, hogy GWM is ekkor figyelt fel rá. Ilyen alkalom volt például, mikor VV Virággal adták elő közös szerzeményüket a nem kimondottan lelkes lakótársaik körében, máskor csak spontán elkezdett rappelni a villában.

[vembed youtube=”3GJqAy5jpaI” ]GWM egyébként tavaly júniusban jelentette be, hogy producerkedésre adja a fejét és saját kiadót alapít. Akkor még énekesnőket keresett gőzerővel, most sikeresen megtalálta VV Mercit, de mellette, szintén a minap szerződtette az egykori X-Faktoros Huszár Alettát is.

A VV10 eközben egymás után termeli ki a rap előadókat, a valóságshow elején kiesett VV Digo például DIGO Fra’ néven kezdett rap karrierbe, és már két klipet is ledobott, de VV Dani is pedzegette, hogy nagyon szövegelni akar, első “dalkezdeményét” egy Insta videóban leplezte le.

[vembed youtube=”21_dbNdr7HA” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés