Kövess minket

Hiphop

Waka Flocka eltiltotta Lil Xant a rappeléstől, amiért unalmasnak nevezte Tupac zenéjét

T.I. is egyetért a trap veteránnal.

Megosztva

Forrás:

Dan-dan-daaan. Jó estét kívánok, ez itt az OFF Média esti beefhíradója.

Mint ma megírtuk, Lil Xan, a feltörekvő 21 éves kaliforniai rapper nem éli Tupac zenéjét, sőt unalmasnak tartja azt. Erről a Revolt TV által készített könnyed kis interjúban beszélt, ahol azt a feladatot kapta, hogy értékeljen bizonyos tárgyakat, fogalmakat, zenészeket, et cetera. Az arctetkók egy szolid 8-ast kaptak, Ludwig van Beethoven egy pöpec 9-est, de Tupacnak egy gyász 2-essel kellett beérnie, Diego pedig azt is hozzádobta, hogy „Mivan? Unalmas a zenéje.” Ezt viszont nagyon nem kellett volna, mert a raprajongók és a hiphop láng őrzői még kilométeres távolságból is megérzik a 2Pac gyűlöletet, és úgy dugják elő kis kobakjukat egy kis örömteli „Ki ez a kis köcsög?„-özésre, mint Kim Kardashian a bokor mögül ebben a csodás gifben.

[gif]https://img.buzzfeed.com/buzzfeed-static/static/2017-04/25/10/asset/buzzfeed-prod-fastlane-01/anigif_sub-buzz-14748-1493130297-1.gif[/gif]
Rommá is oltották Lil Xant az összes létező fórumon, amire a rapper sértődötten bejelentette, hogy nem ad több interjút, mert kihasználják a médiumok. 

„Soha többet nem mondom el a véleményemet. Végeztem az interjúkkal” – írta egy Twitter posztban tegnap. Majd egy másik bejegyzésben a következőkkel toldotta meg a dolgot:


„Imádom a rajongóimat, de nem hagyhatom, hogy néhány cég belőlem próbáljon megélni, ez egyszerűen kibaszás.”

Itt viszont nem állt meg a történet, miután Waka Flocka Flame, a trap zene egyik veteránja Twitteren átkozta ki az ifjú fehér kölyköt a rapbizniszből.

[twitter]https://twitter.com/WakaFlocka/status/971199436050268162[/twitter]
„Lil Xan le van tiltva a hip hopról” – adta meg az alaphangot Waka, majd így folytatta. „A rap, hip hop, és egyebek Istene, Tupac! Pac átsegített a gyerekkoromon! Még mindig fáj, ha azt látom, hogy a fiatalok tiszteletlenül beszélnek róla, mivel szó szerint ő járta ki nekünk az utat…remélem, miután meghalok senki nem fogja így figyelmen kívül hagyni az eredményeimet. A tisztelet a legfontosabb, ezt sose feledjétek.” A tiltással amúgy a trap szó kiötlője, T.I. is egyetértett, azt kommentelte be, hogy: „Ám legyen„.

Akkor most mi lesz? Ennyi volt Lil Xan aka Diego karrierje? Ki van tiltva örökre, esetleg ez csak részleges tiltás és pár év múlva visszajöhet? És addig mit fog csinálni, ki vesz fel irodai állásra egy arctetkós srácot, akinek Droopy, a mesterdetektív szemei vannak?

Oh várjunk csak, nem lesz semmi, mert bejelentette Instán, hogy nem megy sehova.

[instagram]BgBrMoWgVYD[/instagram]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés