Kövess minket

Hiphop

Waka Flocka Flame nem akar (t)rappelni többé, de Gucci Mane-nel már békülne

Inkább családapa szeretne lenni.

Megosztva

Forrás:

Waka Flocka feladja a rappelést…sőt igazából már fel is adta. A trap zene egyik ikonikus alakja a TMZ-nek nyilatkozott arról, hogy túllépett a szcénán, és most már inkább a feleségével szeretne törődni, úgyis van elég pénze.

Már feladtam” – válaszolta Flocka arra a kérdésre, hogy mikor akasztja szögre a mikrofont. „Kérdezzétek csak meg a feleségem” – mire a párja, Tammy Rivera elismerően bólogatott. „Nem akarok rappelni, már elértem, amit akartam. Több mint 30 millió dollárt kerestem, mindenki, akit csak ismerek gazdag körülöttem, mindenki boldog, mindenkinek gyerekei vannak… A társam, akivel anno az utcát irányítottuk mára papként dolgozik, megváltozott az életem. Azt akarjak, hogy még mindig keménykedjek, de miért? 32 éves vagyok, felnőttem” – magyarázta a visszavonulásának okát, és hozzátette, hogy inkább családapaként élne tovább.

Ennek ellenére Waka mégis úgy érzi, vannak még elvarratlan szálak az életében, például régi trap társával, Gucci Mane-nel, akivel elég hangos volt a szakítás jó pár évvel ezelőtt. Gucci még mindig csapatja az ipart, nemsokára kihozza Evil Genius című lemezét, de közben ő is megváltozott és megjavult. Waka nemrég egy Insta videóban szólította meg Guccit, hogy hívja fel és beszéljék meg a dolgokat.

[instagram]BqEDww5B3qq[/instagram]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés