Kövess minket

Hiphop

Waka Flocka kiakadt

Waka Flocka a twitteren akadt ki kiadójára, az Atlantic Records-ra. Azt kéri, hogy valaki vásárolja ki onnét.

Megosztva

470694510 670x445

Waka Flocka és a kiadója, az Atlantic Records, ismét mélyponton van, hiszen a rapper újabb súlyos kritikákat fogalmazott meg feléjük. Korábban már volt nézeteltérés közöttük, de nemrégiben újra elszakadt a cérna a rappernél.
Áprilisban, hasonló kijelentéseket hallhattunk Waka Flocka-tól, miszerint valakinek ki kell vásárolnia Őt a kiadójától, csakhogy végre elhagyja azt. Nos, a történet ugyanaz, mint akkor…
A twitteren hosszasan taglalja a rapper, hogy mennyire nem szeret a kiadójával dolgozni. Azt mondja, hogy a kiadó, bohócot csinál az előadóiból és nem fektetnek bele elég pénzt a munkákba, mert a nagyon sok tehetségtelen művész, akit eltartanak, azok lehúzzák a költségvetést. Waka Flocka azt is mondja, hogy az Atlantic nem becsüli meg Őt és csak a pénzt látják benne.

Az Atlantic Records még nem reagált Waka Flocka kijelentéseire, de bizonyára nem fogja tűrni, hogy ilyen megjegyzéseket tegyen a közösségi oldalakon. Az Atlantic biztosan tesz azért, hogy a rapperrel egyszer s mindenkorra befejezze a közös munkát.

 

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.