Kövess minket

Hiphop

Warren G azt állítja, ha ő nincs, Snoop Dogg is ott ült volna Tupac Shakurral a rapper lelövésekor

Megosztva

Warren G nemrég kitárulkozó interjút adott a Drink Champs műsorában. A G-funk rapper rengeteg dologról beszélt, többek között arról, hogyan mentette meg állítólag Snoop Dogg életét.

Warren G állítja, Snoop azt tervezte, hogy csatlakozik 2Pac-hoz Vegasban, közvetlenül a rapper halálát okozó lövöldözés előtt 1996-ban. Neki köszönhetően azonban el tudta ezt kerülni. „Az a hidegzuhany az egészben, hogy felhívtam Snoopot” – kezdte. „Abban az időben egyedülálló voltam… volt egy saját házam. Úgy voltam vele, hogy ‘A fenébe is, agglegény vagyok. Mi a helyzet, Snoop? Gyere át! Itt vagyok, nézem a meccset, áthívok egy csomó embert, és grillezünk„. Azt válaszolta, hogy: ‘Nem lehet, Vegasba megyek 2Pac-kal a bunyóra.’ Mire azzal vágtam vissza, hogy sose lógsz velem, erre ő mondta, hogy oké, pár óra és ott nálad.” Warren G elmondta, hogy végül nagyon jól érezték magukat.

A boldog pillanatuk azonban nem tartott sokáig. Miután a lövöldözésről szóló hírek kikerültek, azonnal Vegasba siettek, hogy megnézzék, mi van Death Row-s társukkal. „Hallottuk, hogy mi történt, szóval mindenkit kidobtam a lakásból, Snoop pedig lelépett, hogy megnézze mi a helyzet. Ha nem beszéltem volna vele, és nem vettem volna rá, hogy jöjjön át hozzám, valószínűleg ott lett volna velük a kocsiban, és őt is lelőtték volna„.

Alább a teljes több mint 3 órás interjú.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés