Kövess minket

Stílus

Welcome to Chanel Airlines!

Látványos bemutatóval ért véget a Párizsi Divathét.

Megosztva

Karl Lagerfeld mindig gondoskodik róla, hogy a divat hónapja egy grandiózus bemutatóval záruljon: idén óriási repülőtérré változtatta a párizsi Grand Palais-t és a modellek a Chanel Airlines kifutóján vonultak fel.

chanel airlines resizeFotó: Getty Images

A kollekció maga is a repterek hangulatát idézte: többek között a vészkijáratok haladási irányának mintájára kivilágított talpú szandálok, aviátorszemüvegek, bőröndök, repülős kitűzők és nyakláncok illeszkedtek a környezetbe. A bemutatót Kendall Jenner, mára már a Chanel show-k állandó szereplője nyitotta, és egy másik korábbi törzsutas, Cara Delevingne zárta, aki visszavonult a modellkedéstől, hogy színészi karrierjét építse. Ez volt az egyetlen bemutató a szezonban, ahol Cara felvonult a kifutón, kézenfogva vezetve unokaöccsét.

A vendégek Chanel boarding pass tulajdonában léphettek be a helyszínre valósághű biztonsági kapukon, ahol aztán szabadon játszhattak a gurulós csomagszállítókkal vagy beállhattak a check-in pulthoz. A nézők között természetesen ott volt a divatvilág krémje, divatszerkesztők, sztárbloggerek és Karl legújabb múzsája, Lily Rose Depp tetőtől talpig Chanelben. Kati Grand stylist azzal viccelődött a New York Times-nak, hogy a jelenet mennyire a valódi repterek idézi, mert ott is Chanelbe öltözött hölgyek sietnek izgatottan egyik helyről a másikra, a telefonjukkal a kezükben. Anna Dello Russo, a japán Vogue szerkesztője azért azt is megjegyezte, hogy ritkán fordul elő vele egy valódi reptéren, hogy minimum tíz ember ugyanazt a Chanel outfitet viseli, mint ő, de nem bánja, mert az egész olyan, mint egy nagy játszótér, ahol a felnőttek jól szórakozhatnak, és számára a divat pontosan erről szól.

chanel 2012A 2012-es bemutató. Fotó: Getty Images

A divattervező zseni már nem először nyúlt a repülés témájához: a 2012-es Couture kollekció bemutatójára egy Airbus A380-as pontos mását építették meg kifutónak, a 2008-as Cruise kollekció bemutatóját pedig egy reptéri hangárban tartották, ahol a modellek két Chanel jelzésű repülőből jöttek elő.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés