Kövess minket

Film

Wesley Snipes és a Marvel már két éve tárgyalnak egy új Penge filmről

Folytatódhat a szuperhősfilm, amely elindította a szuperhősfilm őrületet.

Megosztva

Forrás:

20 éves az első színvonalas Marvel szuperhősfilm, a Penge. A félvér vámpírvadászról szóló mozi, amelyben Wesley Snipes játszotta a főszerepet, gyakorlatilag egyedül indította be a Marvel szuperhős univerzumát, hisz a sikerén felbuzdulva gyorsan zöld utat kaptak az X-Men és Pókember projektek, később pedig a Vasemberrel felépült a most már dollármillárdokat hozó Marvel-moziuniverzum. 

[vembed youtube=”gHBhKbF2xMA” ]Az 1998-as Penge végül két folytatást kapott, igaz a harmadikat bár ne kapta volna meg. A Vice magazin az évforduló alkalmából interjút készített Snipes-szal, hogy megtudják, hogyan vélekedik a film hagyatékáról és esetleges jövőjéről. 

A legfontosabb kérdésre, miszerint lát-e esélyt a Penge 4-re, ezt válaszolta a színész: „Nagyon sok beszélgetés folyik mostanában erről, és nagyon hálásak vagyunk a lelkesedésért és az érdeklődésért. Két projektet is készítettünk, ami tökéletesen illik ebbe a világba, azt gondolom, hogy az embereknek csak annyi problémájuk lesz velük, hogy nem fogják tudni eldönteni, melyik tetszik nekik jobban. A csapatom és a Marvel fejesek már vagy két éve tárgyalnak egymással. Mindenki nagyon lelkes. De nekik egy bizniszt kell vinniük, így sok számítást el kell végezniük, mielőtt továbblépünk, ezt megértem. Annyit mindenesetre megígérhetek, hogy a korábbi filmek gyerekjátéknak fognak tűnni az új fényében„. 

Ezek szerint a Marvel érdekelt egy új Penge filmben, csak még maguk sem tudják hogyan kezdjenek neki, de legalább Snipes-nak van rögtön két ötlete is. A színész amúgy elmondta, hogy nem nagyon tud elképzelni mást a projektre, mint magát, pedig könnyen lehet, hogy a Marvel egy fiatalabb színészt választ majd a feladatra, Snipes pedig csak cameo szerepet kap, esetleg annyit se.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés