Kövess minket

Aztaa

Whitney Houston családja ki van akadva Pusha T borítója miatt, azt szeretnék, ha lecserélné a rapper

Kanye ismét botrányt okozott.

Megosztva

Forrás:

Pusha T pénteken megjelent „Daytona” albumát egy emberként ölelte magához a hiphop közösség, Nas és Diddy például instant klasszikusnak nevezték a 7 számos, mindössze 21 perces projektet, mégis voltak akik nagyon nem örültek a megjelenésének, pontosabban a hozzá tartozó albumképnek.

A lemez borítóját az utolsó pillanatban cserélte le Kanye West, felhívta hajnal 1-kor Pushát, hogy van egy ötlete, Whitney Houston drogokkal telepakolt, rumlis fürdőszobájának a képét fogják felhasználni. Pusha egy interjúban elmondta, hogy ő nincs benne annyira a művészvilágban, mint Ye, ezért nem akarta felülbírálni a döntését, és mivel kifizeti, részéről oké. Kanye 85 ezer dollárt, vagyis több mint 23 millió forintot fizetett a fotó jogaiért.

Kritikaként jött viszont fel, hogy a fotó vajon mennyire illik az albumhoz, meg úgy eleve Pusha zenéjéhez, sokak szerint Ye jobb esetben ráerőszakolta Pushára a saját művészi vízióját, rosszabb esetben pedig csak publicitást akart keríteni a megjelenés köré a megosztó borítóval. Whitney Houston családja is reagált a borítóra, Houston unokatestvére, Damon Elliot például azt mondta a People magazinnak, felfordult a gyomra, mikor meglátta a képet, és azonnal visszarepítette abba az időbe, mikor az énekesnő életét vesztette. „Felhasználni egy ilyen képet a ráirányuló figyelemért szerintem gusztustalan. Ezzel a családomnak okoz fájdalmat” – mondta a rokon, aki amúgy azt szeretné, ha megváltoztatnák a borítót, igaz erre kevés esély van.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés