Kövess minket

Bulvár

Will.i.am szívesen költözik

Az amerikai rapper és producer, Will.i.am a The Times-nak elmondta, hogy szeret költözködni. „2002 óta sehol nem telepedtem le. Nincs állandó főhadiszállásom.” – nyilatkozta a 40 éves előadó.

Megosztva


Will.i.am azt is hozzáfűzte, hogy az utazás inspirálja. „Minden nap másik fehérneműt veszek fel. Amikor elhasználom a teljes csomagot, akkor tudom, hogy ideje távozni. Így van ez Londonnal is, amely a világ közepe. Ott találkoznak a kultúrák. Sokat kaptam onnan, de mindig el kell mennem.” A folyamatos vándorlás miatt az előadónak nem könnyű új szociális kapcsolatokra, illetve barátokra sem szert tennie. „Nehéz megbízni az emberekben. Nagy családom és sok barátom van. Ők boldoggá tesznek, de mint mondtam, sokat dolgozom, és ezért mindig költözködöm.” – tette hozzá a Los Angeles-i énekes.

Will.i.am, eredeti nevén William James Adams Jr., a The Black Eyed Peas formációnak köszönhetően vált ismertté. Közreműködésével a banda hat albumot tudhat magáénak. Több világhírű slágerrel is büszkélkedhetnek, mint például Shut Up, My Humps, Hey Mama, Don’t Lie, Don’t Phunk With My Heart, Pump It, I Gotta Feeling, The Time (Dirty Bit), Boom Boom Pow, Meet Me Halfway vagy a Just Can’t Get Enough. A sikerek után Will.i.am 2001-ben debütált szólólemezével. A Lost Change-t követte a Must B 21 (2003), Songs About Girls (2007) és a #willpower (2013).

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés