Kövess minket

Bulvár

Will Smith a 2Pac felé érzett féltékenységéről: “gyűlöltem, hogy nem olyan vagyok, mint ő”

Megosztva

Will Smith őszintén vallott a Tupac Shakur felé érzett féltékenységéről új, a héten megjelent önéletrajzi könyvében, a “WILL“-ben. Will és Tupac sosem voltak barátok, a színész és zenész felesége, Jada Pinkett viszont nagyon közel állt a legendás rapperhez, miután a ’80-as években a Baltimore School for the Arts művészeti középiskolában megismerkedtek. Will sokszor úgy érezte, hogy Tupac erős személyisége veszélyt jelenthet a kapcsolatukra, de végül elégtétel volt számára, hogy Jada több időt töltött vele, mint a rapperrel.

“Habár sosem feküdtek le egymással, a szerelmük mégis legendás. Kapcsolatukat tökéletesen jellemezte az “érted bármit” mentalitás. A kapcsolatunk kezdetén sokszor szorongtam, amiért ennyire közel álltak egymáshoz. Elvégre PAC-ról beszélünk, én meg csak én voltam” – írja Will a könyvében, kiemelve, hogy a rappernek mámorító személyisége volt, mely sokakat megfogott, érződött rajta, hogy kész meghalni azért, amiben hisz.

A színészt az öccsére, Harry Smith-re emlékeztette Tupac, aki szintén egy erőteljesebb karakter volt a családban, emiatt pedig sokszor úgy érezte, hogy ő hozzá képest nyúlbéla.

“Gyűlöltem, hogy nem olyan vagyok, mint ő, tombolt bennem a féltékenység, azt akartam, hogy Jada úgy nézzen rám, ahogy rá nézett.”

Végül aztán Jada mégis Will-t választotta, ami a színészt egyfajta bizarr revansérzéssel töltötte el, de ettől még nem lettek jóba a rapperrel.

“Úgy voltam vele, hogy ha Jada mégis engem választott, mégsem lehetek annyira gyáva alak. Ritkán éreztem hasonló büszkeséget, mint akkor. Többször is egy szobában voltunk Tupac-kal, de sosem beszélgettünk. Jada miatt nem voltam képes barátkozni vele, túl gyerekesen fogtam fel az egészet” – emlékezett vissza Smith.

(HipHopDX)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés