Kövess minket

Bulvár

Will Smith és Jada Pinkett Smith valójában 7 éve külön élnek

Megosztva

Jada Pinkett Smith felidézte a hírhedt Oscar-pofont, és elárulta, hogy ő és Will Smith 2016 óta „teljesen külön életet” élnek.

Pinkett Smith új memoárjában, a Worthy-ben hozta nyilvánosságra a hírt, amit aztán a People-nek adott interjújában beszélt ki. Felidézte, hogy a 2022-es Oscar-gálán végignézte, ahogy férje megrohamozza a színpadot, és megpofozza a műsorvezetőt, Chris Rockot, miután a humorista viccet csinált a kopaszságából. Jada alopeciában szenved, ami hajhullást okoz.

Jada válaszolt azokra a régóta tartó találgatásokra, hogy ő és Will házassága válságban van. Valójában azt állítja, hogy gyakorlatilag 2016 óta külön élnek.

Még mindig próbálkozunk” – mondta Jada a házasságuk állapotáról. „Nagyon nehéz, egyszerűen csak mélyen szeretjük egymást, és most fogjuk kitalálni, hogy ez hogyan néz ki számunkra a jövőben„. A pár 1997 óta házas, Jada korábban nyíltan beszélt egy házasságon kívüli viszonyáról.

Jada arról is beszélt az interjúban, hogy az Oscar-pofonról azt hitte, hogy csak egy eljátszott jelenet és nem valódi. „Csak amikor Will elkezdett visszasétálni a székéhez, akkor jöttem rá, hogy ez nem egy jelenet. Az első szavak, amiket Will-hez intézett, miután kettesben maradtak a műsor után, a következők voltak: „Jól vagy?„.

Jada ezután elárulta, hogy azt tervezi, hogy férje „mellett lesz”. Ez minden bizonnyal csak egy lesz Jada könyvének számos nehéz témája közül. Beszélni fog saját mély depressziós időszakáról is, és visszamegy élete korai szakaszaira is, és azon se lepődnénk meg, ha 2Pac-ról is írna pár sort, oldalt, fejezetet.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük