Kövess minket

Bulvár

Will Smith megmutatta apatestét, és bejelentette, hogy YouTube-on lehet követni, ahogy lefogy

Megosztva

Forrás: Instagram / Will Smith

Will Smith a hétfői napon egy sokak által átérezhető képet posztolt magáról. A színész / zenész a kissé elhanyagolt apatestéről osztott meg egy fotót, amihez hozzátette, hogy ha őszinte akar lenni, akkor most van élete legrosszabb formájában. A filmekkel ellentétben a valóságot tükröző fotó nagyot ment az interneten, sokan azt hangsúlyozták, hogy ne foglalkozzon ezzel, ő ettől még Will Smith marad, míg mások a színész bátorságát méltatták, amiért ki mert rakni egy ilyen képet.

Cirka 24 órával később Will ismét posztolt, ezúttal már félmeztelenül, egy szál alsógatyában vállalta fel a pocakját, de egyben azt is bejelentette, hogy egy YouTube show keretében megpróbálja kipattintani magát. „Ezzel a testtel vészeltem át a pandémiát. Imádom a testemet, de JOBBAN akarom magamat érezni. Nincs több éjféli nassolás, elég volt! Életem legjobb formájában akarok lenni, és hogy ezt elérjem, összeállok a YouTube-al, hogy az egészségemet ismét a megfelelő mederbe tereljük. Remélem sikerülni fog” – írta a poszthoz.

Hogy mennyire volt ez az egész „Will Smith el van hízva” dolog egy tudatos médiahack, azt nem tudjuk, mindenesetre már elkezdődött a Will Smithezés is, ahol férfiak a színészhez hasonlóan mutogatják az apatestüket.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés