Kövess minket

Aztaa

Willie Nelson visszaemlékezett a napra, mikor minden amszterdami fűboltba betértek Snoop Doggal

Megosztva

Forrás:

Majdnem három éve mesélte el Snoop Dogg a történetet, miszerint Willie Nelson nem csak a country stílus legnagyobb szmókere, de még a fűimádatáról híres rappert is képes lepipálni. 

“Willie Nelson az egyetlen ember, aki még engem is képes totál betépetni. Miután vele szívtam, kénytelen voltam időt kérni. Sosem történt velem ilyen korábban, de nem tudtam lépést tartani Willie-vel” – mondta Snoop egy Jimmy Kimmelnek adott interjú során. Az eset a gandzsa európai központjában, Amszterdamban történt, a páros a marihuána túra végén Snoop elmondása szerint egy KFC-ben pihente ki a fáradalmakat.

Willie Nelson kicsit megkévesve, de egy Daily Beast által most lehozott interjúban megerősítette Snoop szavait, igaz a keményebb füves szerepét szerényen nem vállalta magára.

Igen, az a sztori tényleg megtörtént Amszterdamban” – válaszolta Nelson a Snoop sztoris felvetésre. “Felhívtam Snoopot, és mondtam neki, hogy figyelj haver, muszáj idejönnöd. Ez a hely nekünk való. Szóval átjött, és végigjártuk az összes coffee shopot Amszterdamban. Nagyon jól éreztük magunkat” – mondta, és azt is elismerte, hogy végül a KFC-ben kötöttek ki egy kis nasira.

Azzal viszont, hogy valóban jobban bírná tüdővel a füvet, mint a rapper, már kevésbé értett egyet. “Oh, hát nem tudom. Szerintem sokan többet tépnek, mint én! Már nem füvezek annyit, mint régen, átváltottam a vaporizátorra, mivel az nem bántja annyira a tüdőmet“.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés