Kövess minket

Hiphop

Wiz Khalifa 8 hónapja nem ivott, de a füvet és a gombát nem fogja letenni

Megosztva

Wiz Khalifa sajátosan lépett a józanság útjára.

A rapper nemrég a Cuhmunity podcast vendégeként mesélte el, hogy az új, október elején megjelent Khali Sober mixtape-jének a címét a saját, újonnan bevezetett önmegtartóztató életmódja ihlette. „Mi az a kaliforniai józanság?” – kérdezte meglepődve a műsorvezető, mire Wiz elmondta, hogy nem iszik már alkoholt.

8 hónapja nem iszom. Teljesen leálltam. Már csak füvezek és gombázok. Elég jól megy, már nagyon rég le akartam tenni a piát, de mindig visszajött az életembe. Először a stúdióban hagytam fel vele, de bulikban és a klubokban ittam tovább, végül úgy döntöttem, hogy teljesen felhagyok vele. Továbbra is megvannak az alkohol bizniszeim, örülök, ha az emberek felelősségteljesen élvezik tovább, de én rájöttem, hogy nem nekem való” – mondta.

Wiz hozzátette, hogy a Snooppal közös legutóbbi turnéja volt az első, ahol egy csepp alkoholt sem ivott, és mint elmondta, nagyszerű érzés volt, nem másnaposan felkelni.

Mielőtt végleg leszokott volna, Khalifa 2022 végén kiadott egy kislemezt „#NeverDrinkingAgain” címmel, amelyben már utalt korábbi küzdelmeire az alkohollal.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés