Kövess minket

Aztaa

Wiz Khalifa elárulta, ki az a rapper, aki még nála is többet tud tépni

Wiz egész listát adott a gandzsát komázó rapperekből.

Megosztva

Wiz Khalifa és a marihuána szinte már-már szinonimaként funkcionálnak, hisz a pittsburghi MC annyit tép, hogy azon sem lepődnénk meg, ha kiderülne, az ő vére nem vörös, hanem zöld.

Persze nem ő az egyetlen, aki rendszeresen pöfékel a rapszakmában, a Desus and Mero nevű műsor vendégeként pedig nemrég azt is felfedte, hogy kik azok, akik egy keményebb mennyiségtől sem fekszenek ki. Rick Ross és Xzibit nagyon élik a szmokit, és Wiz állítása szerint Miley Cyrus sem kamuzott, mikor arról beszélt, hogy keményen tolja a füvet, mivel saját szemével látta, hogy mennyi füst ment le abba a pici tüdőbe. Snoop Dogg és Curren$y már eggyel nagyobb játékosok, Wiz szerint velük gyakorlatilag egy szinten van, ugyanannyit tudnak letüdőzni. Van viszont egy ember, aki mindenkit lepipál, ő pedig nem más, mint B-Real a Cypress Hill-ből. Ez mondjuk nem meglepő annak fényében, hogy a kaliforniai rappernek saját füves Youtube műsora is van, melyben egy kocsiban szmokizik meghívott vendégeivel, és néha már látni sem lehet a füsttől. 

Az egyre izmosabb Wiz július 13-án hozza ki következő, Rolling Papers 2 című nagylemezét, melyről a legfrissebb, Gucci Mane-nel megtámogatott „Real Rich” klipjét már lehet is csekkolni lejjebb.

[vembed youtube=”9nV9GNjXFDo” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés