Kövess minket

Aztaa

Wiz Khalifa megnevezte a hiphop világ két leggyengébb tüdejű rapperét

Nem mindenki bírja a szmokitempót, amit Wiz diktál.

Megosztva

Forrás:

Wiz Khalifa egy jó nagy jointtal a kezében jelentkezett be nemrég Big Boy a járvány miatt netre száműzött rádióműsorába. A szolid húsz perces beszélgetés során szóba jött többek közt a rapper április 20-án megjelent új EP-je, az, hogy miként bírja otthon a karanténban, és persze a szokásos fűvel kapcsolatos színesek is feljöttek.

Az utóbbi témában Big Boy bekérdezte, hogy a koronavírus immunitásért cserébe hajlandó-e lenne feladni a füvezést fél évre, mire Wiz rávágta, hogy szerinte elég jók az esélyei, hogy túlélje a vírust, szóval nem adná fel a zöldet. Emberünk egy sorrendet is felállított a legnagyobb hiphop szmokisok közt, állítása szerint a Cypress Hilles B-Real az aranykategória, ha a nagy a füstölést nézzük, míg Snoop Dogg ezüstérmes, ő maga pedig bronz. 

A legérdekesebb kérdés mégis az volt, hogy kik azok a szcénából, akik a legkevésbé bírják tüdővel a szmokit, amire Wiz gondolkodás nélkül benyögte, hogy bizony Big Sean, majd egy picivel több gondolkodás után hozzátette, hogy French Montana is a gyenge tüdejű csoportot erősíti. Elvileg összesen 5 nevet kellett volna felsorolnia, de Wiz annyira be volt tépve, hogy kettőig jutott, szóval a többi nevet csak találgatni tudjuk.

[vembed youtube=”9ee4TYfbEXM” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés