Kövess minket

Hiphop

Wu-Tang Clan fanatikus New York-i rapper egy busz tetején lángszórózott, őrizetbe vették

Dupree G.O.D. mindent elkövetett, hogy felfigyeljenek rá.

Megosztva

Forrás:

Nem egyszerű manapság kitűnni, ha kezdő rapper vagy, és még egyetlen slágert sem sikerült írni. Rohanó világunkban még a befutott arcok is könnyen eltűnhetnek, ha nem fektetnek elég energiát a karrierjükbe, és akkor mit szóljanak azok, akiknek még a nevét sem ismeri a nagyközönség. Hírnevet persze különböző reklámfogásokkal is lehet építeni, DaBaby például pelenkában lépett fel egy ideig, és több csomag füvet osztogatott szét a koncertjein, még mielőtt elég volt zenéket ledobnia, hogy felfigyeljenek rá.

A szenzációhajhászás tehát kemény addikció a feltörekvő rappereknél, és ez alól a New York-i MC, Dupree G.O.D. sem kivétel. A rapper eddig mindössze pár ezres kattintást tudott összeszedni zenéivel, ezért inkább megpróbált máshogy kiemelkedni a tömegből, felugrott egy a pirosnál várakozó New York-i buszra és lángszórózni kezdett a tetején, mindezt új, „Wutang 4da Children” című klipjének kedvéért. A helyi tömegközlekedési vállalattal egyáltalán nem egyeztetett mutatványról természetesen felvételek is készültek.

[twitter]https://twitter.com/DupreeGOD/status/1326270305241853953[/twitter]
[vembed youtube=”ka0_5y3X45I” ]A buszon utazó 25 személy közül senki sem sérült meg, de ettől még a rendőrség nyomozni kezdett, Dupree pedig úgy érezte, eljött a pilanat, hogy egy kis pénzt szerezzen az 5 perc hírnévből. A New York Post információ szerint a rapper feladta magát a rendőrségen, de előtte még megkeresett egy PR ügynökséget, hogy felajánlja magát mozgó reklámtáblának. Dupree azt akarta elérni, hogy az ügynökség találjon neki egy ruhamárkát, aminek a pólóját egy szép összeg ellenében viselheti, miközben letartóztatják. Abba mondjuk nem gondolt bele, hogy valószínűleg egyik brand sem szeretne ilyen típusú reklámot magának, de mindegy is, hisz a PR ügynökség visszautasította a csodás ajánlatot. 

A rappert közúti veszélyeztetéssel, és tiltott fegyverhasználattal gyanúsítják, letartóztatásokar azzal védte magát a riportereknek, hogy csak a művészet kedvéért használta a lángszórót, és amúgy is, senki sem sérült meg.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés