Kövess minket

Bulvár

Wyclef Jean a rendőrségen kötött ki megbilincselve, mert összekeverték egy fegyveres rablóval

A Fugees oszlopos tagja pert fontolgat a hatóság ellen.

Megosztva

Forrás: Getty / Europress

Nem zárult a legjobban Wyclef Jean tegnap estéje Los Angelesben. A rapper-énekes egy hölgy társaságában rótta a kilométereket az angyalok városában, mikor rendőrök eredtek a nyomába, és nem sokkal később letartóztatták. Hogy miért, azt csak az őrszobán tudta meg, bilincsbe verve… Az egyetlen bűntény, amit Wyclef elkövetett, hogy állítólag nagyon hasonlít egy körözött bűnözőre, az autója pedig pont olyan, mint amilyet a keresett rosszfiú használ. Mondhatnánk úgy is, hogy minden összeesküdött ellene, de Wyclef nem ilyen elnéző a zsarukkal szemben.

Elmondása szerint végig úgy bántak vele a rend büszke őrei, mint egy közönséges bűnözővel, rögtön megbilincselték és megengedhetetlen hangon beszéltek vele, miközben hiába próbálta bizonygatni, hogy ki is ő valójában. A rendőrök ellenben úgy emlékeznek, hogy a rapper nem működött együtt velük, és furcsa, zavart mozdulatokat tett, mikor a nyomozók megállították autóját.

[instagram]BR5jBHBBVLQ[/instagram]
[instagram]BR5tcYkh-YB[/instagram]

A történet viszont nem várt, kínos fordulatot vett, legalábbis a zsaruk számára, amikor megérkezett az eredeti elkövető, akit szinte Wycleffel egy időben kaptak el…

(TMZ.com nyomán)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés