Kövess minket

Bulvár

Yelawolf 1 szám után otthagyta a telt házas koncertjét

Pótolják, de a rajongók nem örülnek.

Megosztva

Forrás:

Csalódottan távoztak Yelawolf koncertjéről azok a rajongók, akik az előző hétvégén jegyet vettek a rapper minneapolisi koncertjére. Yelát telt ház várta a Skyway Theatre-ben, de az első szám eljátszása után fogta magát és levonult a színpadról, de ami még ennél is rosszabb, hogy vissza se jött.

A rajongók érthető módon nem vették túl lazán a szeszélyes megmozdulást, hisz volt aki pont azért utazott el a koncertre, hogy elkapja a rapper hamarosan véget érő amerikai turnéjának egyik utolsó állomását. Yela, illetve pontosabban valaki a csapatából Twitteren kért bocsánatot a nézőktől, és azzal magyarázta a levonulást, hogy a zenész „kimerült”. A posztban megnyugtatott mindenkit, hogy Yela azóta már pihizik, és ami még fontosabb, az elmaradt koncertet is pótolják valamikor.

[twitter]https://twitter.com/Yelawolf/status/937396085533921281[/twitter]
Yelawolf nem először viselkedik furcsán koncert közben, szinte pont egy évvel ezelőtt már voltak hasonló megmozdulásai. Akkor hol tönkrevágta a színpadon lévő erősítőket és hangszereket, hol szimplán levonult a színpadról. Nem sokkal később le is mondta az egész turnéját, és bevonult az elvonóra, reméljük most nem ismétli önmagát a rap történelem.

A szombati minneapolisi hisztiről alább látható a videó.

[twitter]https://twitter.com/jenna_battern/status/937393128096649216[/twitter]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés