Kövess minket

Bulvár

YG bocsánatot kért korábbi homofób nézetei miatt

Állítása szerint ma már másképp látja az LMBTQ+ közösséget.

Megosztva

Forrás:

Comptoni rapper, YG egy bocsánatkéréssel kezdte az új évet, méghozzá az LMBTQ+ közösséget megszólítva. A west coast MC Twitterre felugorva posztolta az alábbi szöveget, természetesen elhivatott Bloodként kihagyva a c betűket: „Felhívták rá a figyelmemet, hogy a korábbi nézeteim tudatlanságra épültek. Elnézést kérek az LMBTQ közösségtől, amiért nem voltam velük tisztelettudó és elfogadó. Élj és szeress, ez a te életed. Gang!” 

[twitter]https://twitter.com/YG/status/1212239582697119745[/twitter]
YG nem igazán adott kontextust a kiíráshoz, a következő posztjaiban már Nipsey Hussle-t hiányolja az élők sorából, így nem tudni, hogy pontosan milyen viselkedésre utal, hisz nem ő az első, de még csak nem is a tizedik rapper, aki eszünkbe jutna, ha homofób dalszövegekről van szó, mindenesetre a poszt alatti kommentek helyeslik YG kiállását a meleg és transz közösségek mellett, mégha ezzel pár keményebb kötésű, és persze homofób rajongóját magára is haragítja.

Egyes teóriák szerint konkrétan YG mostani barátnője, az énekesnő Kehlani szólhatott rá a rapperre, hogy legyen elfogadóbb, hisz ő nyíltan queer-nek tartja magát.

(Complex)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés