Kövess minket

Hiphop

YG nem akart kiszállni az autójából, miután megállították a rendőrök

Nem bízott bennük.

Megosztva

Forrás:

YG-nek megvan a véleménye az amerikai rendőrökről. A comptoni rapper több dalában is felhozta már a rendőri brutalitást, mely szerinte elég aránytalanul érinti az amerikai fekete közösséget. És habár a legtöbbször csak verbálisan szidja őket számaiban, nemrég egy igazoltatás során élőben is szembe nézhetett velük, csak nagyon nem akart.

A TMZ által megírt sztori szerint a hatóságok az elsötétített ablakú Maybach-ja miatt állították meg a rappert Kaliforniában, még előző hét szerda este. A rendőrök felszólították YG-t, hogy adja át az iratait, mire ő csak annyit válaszolt: nem. Ezután megkérték rá, hogy szálljon ki a járműből, mire megint megismételte, hogy nem, de ezúttal azt is hozzátette, hogy nem bízik a rendőrökben, és attól fél, hogy ha kiszáll bántani fogják. 

YG végül csak azután volt hajlandó kiszállni, miután a zsaruk erősítést hívtak, és több rendőrautó is megjelent a helyszínen. A rapper pénzbüntetést kapott, amiért nem volt nála személyigazolvány, elsötétített ablakokkal furikázott, valamint hiányzott a rendszámtáblája is. 

A rapper nem kommentálta az esetet.

[vembed youtube=”2nTCUI5reJw” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés