Kövess minket

Hiphop

YG társaságát sejtik a Drakeo The Ruler gyilkosság mögött, egy videó is előkerült

Megosztva

Jelenleg is nyomoz a rendőrség Drakeo The Ruler szombati meggyilkolásával kapcsolatban, de közben a türelmetlen hozzátartozók elkezdték maguk összerakni a képet, hogy mi is történt valójában azon a végzetes estén.

Mint korábban írtuk, a 28 éves Drakeo The Rulert a Los Angeles-i Once Upon a Time fesztiválon szúrták nyakon egy verekedés során, mely a rendezvény backstagében tört ki. A kikerült információk szerint egy nagyobb társaság jelent meg a backstageben, akik azonnal agresszíven léptek fel, Drakeo is belekeveredett a bunyóba, ekkor szúrták meg, később a kórházban életét vesztette. A rapper ddesanyja nagyon dühös, hogy még nem találták meg a felelősöket. „A nyakán találták el, láttam, mikor kórházba vitték. Azt mondták, hogy gyilkosság történt, meg sem tudtam ölelni, semmi, az ablakon keresztül láthattam csak a fiamat. Azt akarom, hogy az emberek tudjanak erről, igazságot kell szolgáltatni a fiamnak. És hiszem, hogy az elkövető elnyeri méltó büntetését. Addig nem nyugszom, míg rács mögött nem lesz” – mondta az eset után a Rolling Stone magazinnak.

A szóban forgó verekedésről egy videófelvétel is kikerült, ezen a késelés nem látható, csak az előtte lévő konfliktus.

A rendőrség egyelőre senkit sem gyanúsított meg a gyilkossággal összefüggésben így várható volt, hogy pár nap elteltével pletykák kezdenek keringeni. Az egyik ilyen pletyka az, hogy YG sleppje állhat a gyilkosság mögött, mivel a comptoni rapper nyíltan beefben volt Drakeo-val, miután a két rapper tiszteletlen viselkedéssel vádolta meg egymást. Drakeo anyja osztja ezt a teóriát, mivel elmondása szerint az egész konfliktus akkor robbant be, mikor YG megjelent a backstageben, a 40-60 fős társasága pedig állítólag azonnal bunyót kezdeményezett. A rapper anyja elmondta, egyszerűen nem is érti, miként engedhettek be ennyi random embert a backstagebe, azt meg pláne nem, hogy hogyan lehetett valakinél kés. Hiphop YouTuber, Dj Akademiks amúgy azt a teóriát állította fel, hogy a verekedést kirobbantó társaság ismerhette a fesztivál biztonsági szolgálatát, így történhetett meg, hogy valaki kést vitt a rendezvény VIP részlegébe.

Szintén YG-t sejti a gyilkosság mögött Drakeo egyik haverja, K7, aki egy ideges Insta Live során beszélt az esetről. Ő is elmondta, hogy gyanús, hogy pont akkor robbant ki a verekedés, mikor YG és a sleppje megjelent a backstageben, ahogy azt is furcsállja, hogy YG vagy 60 ember behozhatott magával, míg Drakeonak csak 15 embert engedtek be a backstage-be. K7 szerint YG előre eltervezte a támadást.

(HipHopDX, HNHH)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés