Kövess minket

Bulvár

YG válasza 6ix9ine-nak: Alig várom, hogy élőben is találkozzunk

Ezt vehetjük fenyegetésnek.

Megosztva

Forrás:

YG legszívesebben élőben beszélgetne el 6ix9ine-nal, hogy úgymond „tisztázzák” a nézeteltéréseiket. Mondjuk lehet mondatok helyett suhintások töltenék ki az együtt töltött időt, erre lehet legalábbis következtetni a comptoni rapper Insta posztjából, mellyel Tekashi „kapd be a faszom, úgyse csinálsz semmit” beszólogatós videóját reposztolta. YG a leírásba rejtélyesen annyit írt: ALIG VÁROM, HOGY TALÁLKOZZUNK. Értelmezze mindenki ezt úgy ahogy szeretné. 

[instagram]BmPSRneBHyx[/instagram]
A napokban aztán kiderült, hogy a brooklyni rapperre 1-3 évet kért a manhattani kerületi ügyész a korábban tárgyalt szexuális visszaéléses ügyében. 6ix9ine egy 13 éves lánnyal létesített anno szexuális kapcsolatot, az ügyész börtönt és a rapper regisztrálását szeretné a szexuális bűnelkövetők adatbázisába. Habár ez az ügy korábban már lezártnak tűnt, az ügyészség ismét elővette, mert az egyik szabály az volt, hogy a rapper lenyugodik, és bizonyítja, hogy az eset csak egy botlás volt az amúgy törvénytisztelő életében, ehelyett folyamatosan gerjeszti a balhét neten és offline.

YG persze azonnal ráugrott a témára, Insta sztoriban örömködött azon, hogy 69 lehet börtönbe vonul, mint írta: „Kis perverz geci, most végre börtönbe mész és majd jól lecummantanak, te pedofil gyerekmolesztáló„.

69 egy videóban reagált a hírre, azt mondta, hogy mikor ezt az ügyet tárgyalták, nem volt pénze privát ügyvédre, így az állam által kijelölt ügyvéddel csinálta végig az egészet, és most fél, hogy tényleg bekaszlizzák. „Büntessetek meg akárhogy, csak ne kelljen börtönbe mennem” – mondta.

Az ügy tárgyalását október 2-ig elnapolták.

[instagram]BmUSw2jAmqA[/instagram]
(Complex)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés