Kövess minket

Aztaa

Ying-Yang helyett péniszt tetovált a kuncsaftra, börtön lett a vége

Azt csak remélni tudjuk, hogy nem a homlokára került az ábra.

Megosztva

Egy osztrák fószer három év elzárást kapott, mert egy hölgy vendégére a kért Ying-Yang tetkó helyett egy falloszt varrt fel. Az áldozat 21 éves, és teljesen összeomlott, miután a kedvenc tetováló szalonjában egyáltalán nem azt kapta, amit kért…

Ő, ugyanis egy szépen kidolgozott Yang-Yang jelet szeretett volna, de valamiért a tetováló úriember inkább egy péniszt rakott fel rá, és egy „Fuck” szócskával dobta fel az összképet.

A művészúr nem mondott semmit a lánynak, minden úgy tűnt, mintha a kért Ying-Yangot varrta volna fel. Felvázolta, megrajzolta, megmutatta a terveket az áldozatnak, aki, mikor hazaért a szalonból, és megnézte a frissen elkészült művet, akkor dobott egy hátast.

Feljelentést tett a férfi ellen, akit, miután előállított a rendőrség a kérdésre, hogy mégis miért tette, amit tett, annyit válaszolt, hogy… CSAK.

A tetováló 3 évet kapott, de egyelőre még vizsgálják, nincs-e esetleg mentális problémája.
Ha minket kérdeztek, lehet, hogy aznap a huszonharmadik Ying-Yang és a negyvenkettedik pillangó, továbbá pár kínai írásjel felvarrása után csupán elege lett a gagyi tucat tetkókból a tagnak és ez vezetett csöppet sem kedves tettéhez.

(nymag.com nyomán)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés