Kövess minket

Bulvár

Young Chop belekötött a fél hiphop szcénába, lövöldözésig fajultak a dolgok

A chicagói producer folyamatosan keresi a bajt, olyanoknak szól be, mint 21 Savage, a Migos, Meek Mill, French Montana, azóta be is találták.

Megosztva

Forrás:

Young Chop a chicagói drill szcéna egyik legismertebb producere mostanában egymást után osztja a virtuális pofonokat, és úgy tűnik attól sem tart, hogy esetlegesen lelőhetik a sok szardobálásért. 

Chop még a 2010-es évek elején szerzett nevet magának, mikor olyan Chief Keef féle drill himnuszoknak készítette el az alapját, mint az I Don’t Like„, vagy a „Love Sosa„, de mióta Fredo Santana elhunyt, és Keeffel sincsenek a legjobb spanságban, elköltözött Atlantába, és inkább a saját rap karrierjét építgeti. Utóbbiba az is beletartozik, hogy rengeteget lóg Instagram Live-on, ahol néha kendőzetlenül oltogatja pályatársait. Két héttel ezelőtt például egy egész sornyi rappert kóstolgatott, mikor elmesélte, hogy Meek Mill, Cassidy, a teljes Migos, French Montana, és Lil Wayne mind puncik, akik csak játsszák a keménylegényt, de valójában összerezzenek még csak a bunyó gondolatától is. Chop ezt azzal próbálta alátámasztani, hogy ismeri őket, hisz producerként rengeteg emberrel dolgozott együtt, plusz Montanával még turnézni is voltak.

[vembed youtube=”-hChIYebMkU” ]Természetesen a válaszok sem maradtak el, Meek Mill Twitteren reagálta le a dolgot, mint írta, Chopnak láthatóan mentális problémái vannak, szóval nem fog belemenni semmiféle beefbe. Montana hasonló húrokat pedzegetett, mikor arról beszélt, hogy mikor vége lesz ennek az egész járványnak, Chop jobb ha bejelentkezik a diliházba. 

De Chop nem csak nekik szólt be, hanem 21 Savage-nek is, akit egész egyszerűen a legkamubb arcnak hívott a szcénában, meglátása szerint 21 gengszter karaktere hatalmas hazugság. 21 válasza kissé fenyegető volt, hisz azt írta, hogy: „Azt hiszed kemény vagy, mert Chicagóból jöttél? Bárhol lelőhetnek tesó”. Chopnak se kellett több, bevágódott egy Uberbe, elfurikáztatta magát 21 volt gettójába, ahol aztán az összes utcán lévő emberrel közölte, hogy ő a nagy Young Chop, és szóljanak 21-nak, hogy keresi. Chop nyilván bohócot próbált csinálni újdonsült ellenségéből (aki nyilván mióta sztár lett elköltözött a gettóból), de végül neki lett kínos, mikor hazafelé rálőttek ismeretlenek az Uberre. Chop még ilyenkor is csapatta az Insta Live-ot, melynek legviccesebb pillanata egyértelműen az, mikor lazán odaveti a sofőrnek, hogy „nyugi, kifizetem a kilőtt ablakodat„. 

[vembed youtube=”FQAt-vz6MZM” ]Ennyi keménykedés után talán nem meglepő, hogy a napokban gyanús idegenek álltak meg Chop háza előtt, valószínűleg megfélemlítés céljából. A producer nem szarozott, bekérdezte mivan, majd azonnal lőtt, az arcok pedig jobbnak látták, ha inkább továbbhajtanak. Chop ezután szépen visszament a házába, gondoljuk megint Insta Live-ozni.

A megborulása mögött több teória is kering, egyesek szerint Chop túltolja a drogokat, megint mások szerint attól kattant be, hogy már nem olyan sikeres, mint évekkel ezelőtt, mikor a drill stílus feltörőben volt, de olyanok is vannak, akik a pár éve elhunyt édesanyja miatt érzett gyászt látják a konfliktuskeresése hátterében. Bármi is legyen az igazság, talán tanácsos lenne most leállnia, mielőtt komolyabb baja lesz.

[vembed youtube=”yCro9F-TBZw” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük