Kövess minket

Hiphop

Young Thug 1,5 millió forint értékben fogadott egy barátjával, hogy 6ix9ine-t betámadják a börtön után…de bebukta

Megosztva

Mikor Tekashi 6ix9ine még börtönben várta az ítéletét a Nine Trey Gangsta Bloods bandával kapcsolatos bűncselekményei miatt, mindenki azt találgatta, hogy mi lesz a sorsa. A korai teóriák közt voltak olyanok, melyek azt vízionálták, hogy 69 majd elfogad valamiféle alkut, majd egy tanúvédelmi program keretében eltűnik a világ színe elől, nehogy bosszút álljanak rajta azok, akiket beköpött. Mások eközben jobban átlátták a rapper karakterét, és biztosak voltak benne, hogy 69 nem fog visszavonulni, megpróbálja folytatni a karrierjét, még akkor is, ha az lehet, az életébe kerül. Végül egyik oldalnak sem lett teljesen igaza, hisz a helyes válasz inkább az lett, hogy „minden úgy folytatódik, mint a börtön előtt, csak egy kicsit többet patkányozzák„.

Anno Young Thug köreiben is feljött ez a beszélgetés, és az atlantai rapper még fogadott is az egyik barátjával a végső kimenetelre – erről egy friss interjúban beszélt, ahol a top 5 kedvenc rapperét is megosztotta.

Ötezer dollárban fogadtam, hogy köpni fog, míg a haverom 5 ezret rakott le, hogy senki sem ér hozzá” – mesélte Thugger. Az első fogadást tehát simán nyerte, de a másodikat már bukta, mivel 69-t azóta sem támadták be, amit amúgy Young Thug nagyon is furcsál. „Nem tudom, miért hittem, hogy megtámadják, de úgy voltam vele, hogy nagyon keménynek gondolja magát, de aztán kilép az utcára és nekimennek. Még akkor is, ha csak egy klubban vagy valahol. Azt a fogadást csúnyán bebuktam, azok a puncik simán engedik sétálni” – mondta Thug.

Tekashi persze nem vette jó néven, hogy róla beszélnek, szóval egy homofóbnak szánt fotóval válaszolt. „Így néznek ki a real arcok Atlantában” – írta a poszthoz.

(HNHH)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés