Kövess minket

Bulvár

Young Thug az egész brigádjáért kicsengette az óvadékot a túltolt szülinapi buli után

„Azért vannak a jó barátok…”

Megosztva

Forrás:

Másfél héttel ezelőtt bilincsben vitték el Young Thugot és barátait a rapper 27. szülinapi zsúrjáról, miután a rendőrök több éles fegyvert találtak a bulizó társaság autóiban. Összesen hat ember vettek őrizetbe tiltott fegyverviselés miatt – az egyik haver verdájából például egy AK-47-es gépkarabély (!) került elő rövidke kutakodás után. A kihallgatások befejeztével az ő óvadékát 50 ezer dollárban, míg a többiekét – köztük Thuggerét is – 35 ezerben állapították meg. A TMZ legfrissebb információ szerint másnap már az egész krú szabadlábon volt, miután az ünnepelt mindenkinek kifizette az óvadékát, tokkal-vonóval 225 ezer dollárt, ami hozzávetőlegesen 62 millió forintot jelent.

Ezzel azonban még egyáltalán nem ért véget a költekezés. Thugger feltett szándéka, hogy haverjai ügyvédeinek megbízási díját is kipengeti, ez újabb 35 ezer mínusz (9,5 millió forint) lesz neki.

A túlcsordult buliban egyébként a születésnap mellett a rapper aznap megjelent, Slime Language lemezét is ünnepelte az állig felfegyverkezett galeri.

(TMZ)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés