Kövess minket

Bulvár

Young Thug: „Én vagyok a legheteróbb ember a világon”

Oké, Thugger, vettük.

Megosztva

Forrás:

Ha eddig kételkedtél volna, most már biztos lehetsz benne: Young Thug a lányokat szereti. Olyannyira, hogy elvileg ő a legheteróbb ember ezen a bolygón, legalábbis saját állítása szerint biztosan. 

A 28 éves atlantai kaméleon, aki a karrierje kezdete óta szívesen kísérletezik extravagáns darabokkal és nem riad vissza az igencsak genderfluid lookoktól sem, Big Boy rádióműsorában vendégeskedett, ahol elég konkrét véleményt fogalmazott meg saját nemi identitására vonatkozóan.

„Az emberek gyakran bírálnak engem, és melegnek neveznek. Ha azt gondolják, hogy meleg vagyok, máris tévesen tévesen ítélkeztek, hiszen én vagyok a legheteróbb ember a világon. Utálom a fiúkat, mégis miről beszéltek? Még édeshármasba sem mentem bele úgy, hogy egy srác is a része volt.” – nyilatkozta a rapper, aki 2016-ban még azt állította, hogy nemek nem is léteznek. [instagram]B1bnRGwnXqb[/instagram]

Thugger szexualitását egyébként számos alkalommal kérdőjelezték már meg az évek alatt, főként a következő húzásai miatt: pályája korai szakaszában gyakran nyomult pirosra festett körömmel, 2011-ben kitweetelte a neten azóta szállóigévé vált „no homo we smokin penises” mondatot, aztán 2016-ban megjelentette JEFFERY című korongját, aminek borítóján egy női dresszben pózolt. Utóbbi stunt után kezdett csak igazán terjedni az, hogy az előadó homoszexuális, amit 2018-ban egy kriptikus Tweetben is cáfolt, hiába. [twitter]https://twitter.com/youngthug/status/998730247733481477[/twitter]

Azelőtt meg a Calvin Klein kampányának egyik arcaként azt mondta: „Női ruhában és bő gatyában is lehetsz gengszter. Nálam ez nem számít.” A világ legheteróbb embereként meg pláne, szóval ennyit erről.

Megértettük Thug, talán most már mindenki leszáll rólad.

(Pride.com)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés