Kövess minket

Hiphop

Young Thug: “Ezentúl szólítsatok SEX-nek”

Vicc, vagy komoly névváltoztatás?

Megosztva

Forrás:

Lil Boosie-ból Boosie Badazz, P. Diddy-ből Diddy -sőt, majdnem Brother Love-, Burberry Perry-ből TheGoodPerry, Jay Z-ből JAY-Z, Rich Chiggából Rich Brian: a névváltoztatás nem egy új jelenség a rapperek körében. Az már más kérdés, hogy a felmerülő ötletek mennyire eredetiek és értelmesek, hiszen sok esetben csak felesleges hírverés áll a dolog hátterében, mintsem tudatos előadói megfontolás.

Épp ez merül fel Young Thug esetében is, aki Twitterén közölte, hogy mától kezdve mint “SEX” folytatja karrierjét. A női ruhája miatt több alkalommal homofób kommentek kereszttüzébe kerülő Thugger most is kapja az ívet, a bejelentés fogadtatása pedig enyhén szólva nem túl pozitív. Ugyanakkor nagy az esélye, hogy egyszerű trollkodásról, vagy egy, a 2016-oshoz hasonló beteljesítetlen ígéretről van szó: Lyor Cohen, a híres, Thugger mellett Fetty Wapot, Tee Grizzley-t és a Migos-t is szerződtető 300 Entertainment kiadó feje ekkor jelentette be, hogy a végül Jeffery címet viselő Young Thug album késni fog, ezzel együtt a zenész neve No, My Name Is Jeffery-re, majd mint kiderült, Jeffery-re fog változni. Mivel ebből nem lett semmi, így fennáll az esélye, hogy a soron következő projekt sem SEX kiadásában kerül majd a nyilvánosság elé.

Minimális irónia is felfedezhető az elnevezés mögött: emlékezzünk csak, 2016 nyarán Thug így nyilatkozott a VFiles-nak a szeretkezésről: “Nem csináltuk, túl korán volt ahhoz, hogy szexeljünk. Tényleg nem. Nem érdekel ennyire a szex, soha nem kértem tőle. Először, amikor csináltuk, akkor is ő (Thugger volt menyasszonya, Jerrika Karlae) kezdeményezte.” Aztán Jerrika is megerősítette, hogy valóban 6 hónap cölibátus volt köztük, és kezdetben igazán furcsának gondolta a rappert.

(HotNewHipHop)


Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés