Kövess minket

Hiphop

Young Thug gyerekei egy diss dalban fenyegetik Gunnát

Megosztva

Young Thug és Gunna kapcsolata még mindig a levegőben lóg, annak ellenére, hogy Gunna nemrég azt nyilatkozta, hogy jóban vannak. Thugger körül lévő emberek mondják ezt másképp gondolják, például a gyerekei, akik egy új dalrészletben azzal fenyegetőznek, hogy bántani fogják a rappert.

A hálószobában rögzített közösségi médiás videóban Thug gyerekei patkánynak nevezik Gunnát, és olyanokat rappelnek, hogy „Gunna is ki lesz nyírva, ha nem hagyja el Los Angeles-t.”

A videóban három gyerek táncol a kamera előtt, az egyikük póló nélkül, pénzkötegeket tartva a kezében. Egy másik gyerek, aki rózsaszín melegítőnadrágot visel, úgy tartja a kezét a kamera elé, mintha fegyvert tartana, vélhetően Gunnának címezve a képzeletbeli golyókat.

Nem világos, hogy Thug zöld utat adott-e a gyerekeinek, hogy ezt a dalt elkészítsék, mindenesetre egyesek szerint az ilyen fajta keménykedés nem biztos, hogy segíti apjuk YSL RICO-perét.

Gunna amúgy még mindig a YSL kiadó tagja, májusban jelent meg a „One of Wun” című lemeze, mely második lett az amerikai albumeladási listán.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés