Kövess minket

Hiphop

Young Thug kiakadt, miután Pusha T egy Pop Smoke kollabon élesztette újra a Drake beefet

Pusha T ismét beleszállt Drake-be, de Thugger nem akar belekeveredni.

Megosztva

Forrás:

Nagyot robbant Pop Smoke posztumusz albuma, a „Shoot for the Stars, Aim for the Moon„, mely az előzetes jóslások szerint akár egy a 200 ezer eladott példányhoz közeli számot is behúzhat. Modern rap albumtrendeknek megfelelően tervben van egy deluxe kiadás is, melyről nemrégiben kikerült a netre egy dalrészlet, elég nagy botrányt kavarva a szcéna bizonyos köreiben.

A szóban forgó, „Paranoia” című trekken Young Thug, Gunna, valamint Pusha T vendégszerepelnek, utóbbi pedig többek szerint a soraival ismét Drake-et támadta be, akivel jó régóta fasírtban vannak. Egész konkrét oltást nem lehet kiemelni, de mivel mindenki tudja, hogy Push utálja Drake-et, mindenki automatikusan azt gondolta, neki szólnak a sorok.

[vembed youtube=”HmJzey2ZwOw” ]Ez viszont nagyon nem feküdt Thuggernek, akinek semmi baja Drake-kel, sőt, kifejezetten kedveli a torontói rappert. 

„Tiszteletlennek tartom, amit Pusha T csinált a verzéjével a dalon, amin én és Gunna is rajta vagyunk, mivel nekünk semmi közünk a beefetekhez. Ha ezt előre tudom, akkor másképp cselekedtem volna” – posztolta Thug Insta Story-ban. A rapper tehát nem tudott arról, hogy Drake be lesz kóstolva valamelyik verzébe, és gyorsan próbálta magától ellökni az egész beefet. 

Thug egy videóüzenetet is küldött Push-nak, melyben arról beszélt, hogy nem Pop Smoke posztumusz megjelenő dalán kéne beefelgetni, csinálja csak a saját trekkjén, de persze azon nem akarja, mert az nem hoz annyi nézettséget.

[twitter]https://twitter.com/Stfu_Skeet/status/1280668367700066304[/twitter]
Pusha T eközben tagadja, hogy Drake-ről lenne szó, és egyenesen azzal vádolja a Drizzy-t, hogy a háttérben ő keveri a szart, mert annyira nagy az egója, hogy mindent magára vesz.

„Ne érezd rosszul magad Thug, senki se tudta miről szól a verzém. A kiadófejesek sem tudták, csak feltételezik, mivel Ő beleültette a fejükbe. És ha Ő képes sírni a kiadófejeseknek, vajon miről beszélhet még a háttérben. Én nagyon nem élem a rendőr rappereket” – írta Push Drake-re utalva. A GOOD Music főnök szerint tehát Drake elgáncsolta a trekket, mivel magára vette a sorokat, és megsértődött.

Pusha T végül nyilvánosan, Instagram Story-ban kérte meg Pop Smoke menedzserét, Steven Victort, hogy távolítsa el a verzéjét a deluxe kiadásról, mivel nem akarja, hogy Smoke nagyszerű albuma erről a piti ellentétről szóljon, ahelyett, hogy a rapper életét és munkáját ünnepelnénk.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés