Kövess minket

Bulvár

Young Thug: majdnem meghaltam, miután leállt a májam és a vesém

Thugger ezért mindenkit óva int a drogozástól.

Megosztva

Forrás:

A tegnapi nap folyamán Offset, Rich the Kid, SAINt JHN, és Young Thug egy virtuális koncertet tartottak, Offset and Friends címmel, a stream során pedig Thugger elmesélte, hogy anno majdnem belehalt a droghasználatba.

A rapper két dal között kezdett bele a sztoriba, mely szerencsére nem végződött tragikusan, de mondjuk nem kellett hozzá sok.

„Csak úgy feküdtem az ágyon és nem tudtam megmozdulni. Szóltam a többieknek, hogy hívjanak mentőt, de mikor kiérkeztek a mentősök, ugyanúgy nem bírtam felállni. Úgy kellett levonszolniuk az ágyról, hisz a teljes testem dermedt volt. Kórházba vittek, ahol kiderült, hogy leállt a vesém és a májam. 17 napot feküdtem ott, majd átmentem egy másik kórházba, ahol közölték velem hogy teljesen leállt a vesém és a májam, és gyakorlatilag halottnak kéne lennem. Szinte meghaltam” – mondta Thug, aki nem tette hozzá, hogy mi okozta a szervproblémáit, de mivel a következő dalába belefűzte, hogy „ne drogozzatok, a drogok károsak”, arra következtetünk, hogy a jó öreg lean aka kodein lehetett a felelős a halálközeli élményért.

A koncert során amúgy egy atlantai segélyszervezetnek gyűjtöttek pénzt.

[twitter]https://twitter.com/ThuggerDaily/status/1255684569581391878[/twitter]
(Complex)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük