Kövess minket

Hiphop

Young Thug nagyon reméli, hogy rákerül Kanye West új albumára

Mert ha nem, bajok lesznek.

Megosztva

Forrás:

Young Thugot ugyanúgy meglepetésként érte, hogy szeptember végén kapunk egy új Kanye West lemezt, mint akármelyikünket, a különbség annyi, hogy neki még van esélye felkerülni rá, a lobbizást pedig már el is kezdte. 

Ye következő lemeze „YANDHI” címmel érkezik, és a borítója alapján egyfajta Yeezus folytatás lesz, de ez persze egyelőre csak feltételezés. A munkamániás művész ezen kívül csak a 29-ei megjelenési dátumot hintette el, a közreműködők listáját, és egyéb részleteket egyelőre homály fedi. Thugger mindenesetre bejelentkezett egy vendégverzére vagy refrénre, mint Twitterén Ye-nek címezve írta: „Ha nem kerülök rá a YANDHI-ra, soha többet nem beszélek veled!” Innentől kezdve Westnél pattog a labda. 

[twitter]https://twitter.com/youngthug/status/1042068309208911873[/twitter]
Az atlantai rapper amúgy nemrég szabadult a börtönből, miután egy lemezbemutató / szülinapi buliját rendőrök zavarták meg, és több autó átkutatása után bevitték Thuggert és pár haverját az örsre, fegyver és drogbirtoklásért. Azóta szabadult, és most megpróbálja kideríteni, hogy ki köphette be őket a zsaruknál, ugyanis gyanús, hogy csak úgy megjelentek a buliján.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés