Kövess minket

Hiphop

Young Thug-ot hallgat Kevin Durant vezetés közben, míg a Lakers edzésén Eminem szól

Naprakészek az NBA játékosok a friss megjelenésekkel kapcsolatban.

Megosztva

Forrás:

Spéci edzést tartott a Los Angeles Lakers kosárlabda csapata szerdán, na nem az elvégzett gyakorlatok, hanem a tréning közben szóló zenék miatt. Megállás nélkül fehér rapperek számai pörögtek ugyanis, köztük LeBron James új kedvence, Eminem sok vihart kavart Kamikaze-ja is full hangerőn üvöltött. A Lakers sztárja az edzés végén az őt faggató újságíróknak ecsetelte, hogyan rakják össze a játékosok az aktuális playlistet, ezzel együtt egy nem mindennapi hagyományra is fény derült.

[twitter]https://twitter.com/BenGolliver/status/1045059512141471744[/twitter]
„Ma csak fehér rapperek számai szóltak, mint minden szerdán. Komolyan. Ne nevessenek, szerdánként tényleg ez van. Fehér srácok szerdáját tartjuk, amit specielt én nagyon élvezek. Imádom Eminemet, de rajta kívül természetesen másokat is hallgattunk. Sok jó zene szólt ma”.

Mindeközben valahol Oakland szívében egy másik világbajnok kosaras, a Golden State Warriors dobógépe, Kevin Durant is megosztotta az internet népével, hogy melyik album viszi nála a prímet éppen. Ő Young Thug ezen a héten megjelent, On The Rvn EP-jét vereti megállás nélkül az autójában, meg is köszönte a lehetőséget Thugger-nek egy Insta posztban.

[instagram]BoPWGj7h8qw[/instagram]
„Hey Jeff, valami eszméletlen jól tolod az ipart” – írta nagy betűkkel KD, majd kitért arra is, hogy az album legerősebb trekkje szerinte a Jaden Smith-szel közösen elkövetett Sin.

A két nagyágyú nem csak hallgatja, maga is próbálkozik a rappeléssel. Két héttel ezelőtt tették elérhetővé közös számukat, ami az eredeti tervek szerint az NBA 2K19 játékban is szerepelt volna, de az utolsó pillanatban mégis lemaradt valamilyen oknál fogva.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés