Kövess minket

Hiphop

Young Thug szerint Atlanta a hiphop vezető városa

Megosztva

Atlanta nagyon sok rap sztárt és helyi hőst adott a hiphop szcénának, az Outkast, Gucci Mane, Young Jeezy, Ludacris, T.I., Future, Lil Baby, Gunna, 21 Savage, és a Migos csak pár név a generációkon átívelő tehetségek közül, akik hatalmas hatással voltak a rap világra. Emiatt nem egyszer hangzott már el, hogy nem Los Angeles, nem New York City, hanem inkább Atlanta a hiphop jelenlegi fővárosa. Mondott már ilyet az amúgy comptoni Vince Staples, és most nemrég Atlanta egyik fénypontja, Young Thug is a szülővárosát méltatta.

Thugger és jóbarátja, Gunna a Revolt Summit egyik panelbeszélgetésén kapták meg a kérdést, hogy miként lehet az, hogy Atlantában ennyire összetartanak az előadók, és hol fog tartani ATL 5-10 év múlva.

Mi atlantiak vagyunk az új arcok, nem látom, hogy bárki is meg tudnak minket előzni. Folyamatosan jönnek fel az új előadók, és egyre csak nagyobbak leszünk. A legnépszerűbb előadók, akik most nagyot mennek, mind Atlantából jöttek. Nem látom, hogy bárki el tudná venni tőlünk az első helyet” – mondta Thug, mire megtapsolta a közönség.

Young Thug hozzátette, hogy Atlantát az is kiemeli, hogy szeretik egymást az emberek, nem fúrják egymást, legalábbis annyira nem, mint máshol, és mindenki hajlandó a másikkal kollabolni.

(HNHH)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük