Kövess minket

Stílus

Young Thug szerint az ő öltözködési stílusa volt a legnagyobb hatással a fiatal rapperekre

Thugger úgy érzi swag forradalmat indított el.

Megosztva

Forrás:

A hónap elején követelt magának tiszteletet Future az új generáció rappereitől, mivel mint kifejtette, a flowját, ad-libjeit és úgy egészében a zenei stílusát kopizzák. Most alig több mint egy héttel később Young Thug is beszállt az „én indítottam el” mellveregetésbe, méghozzá a divat vonalon.

[twitter]https://twitter.com/ThuggerClan/status/1018659316407177216[/twitter]
Thugger egy Instagram Live során fejtette ki, hogy mekkora újdonság volt a rapperek közt az öltözködési stílusa. A szűk nadrágok és genderfluid ruhák viszont cukkolással is együtt jártak, a rappert rendszeresen lebuzizták, amit ő rendre cáfolt. Meglátása szerint a mai rappereknek már nem feltétlenül kell átélniük hasonlót, mivel ő kitaposta előttük az utat.

Az atlantai rapper kifejtette, hogy: „Én kezdtem ezt az egészet. Elértem, hogy ezek a fiatal srácok megnyílhatnak és önmaguk lehetnek. Nekem köszönhetik, keresztre feszítettek érte. Lebuziztak, de őket már nem buzizzák le. Miattam szűk a nadrágotok. Stílus Isten vagyok, egy mester.

Thugger fejtegetésében sok igazság van, elég ha csak a sokat emlegetett Jeffery albumborítóra gondolunk, amelyen egy ruhában volt látható, de azért érdemes még idesorolni A$AP Rocky-t és Jaden Smith-t is, mint a rapper outfit megszokott konvencióit lebontó úttörőket.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés