Kövess minket

Hiphop

Young Thug szerint Lil Nas X-nek nem kellett volna coming outolnia, mert az emberek ítélkezőek

De ettől még tiszteli a döntését.

Megosztva

Forrás:

Young Thug szerint egy igazi gangsta lépés volt Lil Nas X-től, hogy elmondta a világnak, hogy meleg, de közben mégsem kellett volna ezt meglépnie, mert így az emberek egy része elítéli – mondta ezt nemrég egy Adam22-nak készített interjúban.

Thugger, aki amúgy pont nemrég ugrott rá Nas X „Old Town Road”-jára egy remix formájában, kifejtette, hogy tökéletes alkalmat talált a fiatal zenész a coming outra (a Pride hónap utolsó napja), de szerinte sokan ettől eleve leírják majd a zenéjét, mielőtt meghallgatnák, csak azért, mert meleg, plusz mivel fiatal, nehezebben éli majd meg a támadásokat (ez mondjuk egyelőre szerencsére nem igaz).

Mindenezek ellenére Thug úgy fogalmazott „nem volt hibás döntés a részéről” – elismerve, hogy Nas X valószínűleg nem akart bújkálni és hazudozni mindenkinek. Young Thug amúgy saját példáját is felhozta, hogy őt is állandóan „lebuzizzák”, amiért kirivóan öltözködik és sokszor feszegeti a férfi divat határait. „Ezeket elengedem a fülem mellett, leszarom, ha melegnek tartanak, van hat gyerekem, érted?” – mondta. Nas X és saját karrierjében azt is közös pontnak tartja, hogy mindkettőjüket azzal támadták, hogy a semmiből törtek nagyon magasra, miközben ez nem igaz, ő például a nagy hírnév előtt 10 mixtape-et jelentett meg, és Atlantában már volt bázisa.

[vembed youtube=”2po-HQnt8wU” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés