Kövess minket

Hiphop

Young Thug, Trippie Redd, Gunna, YG és Justin Bieber is szerepel majd Lil Dicky új tévésorozatában

Komoly cast.

Megosztva

Forrás: XXL

Lil Dicky új, Dave című saját sorozattal jelentkezik a közeljövőben, a szériát pedig nyugodtan fel is írhatjuk 2020 legígéretesebb újdonságainak listájára – rögtön elmondjuk, hogy miért.

Röviden: azért, mert tele lesz napjaink legnépszerűbb rappereivel, kicsit hosszabban: azért, mert az Atlanta után egy újabb sorozatot láthatunk, ami történetébe beemeli az elmúlt évek legnagyobbat menő műfaját és annak képviselőit. Lássuk csak, kiket is láthatunk viszont a képernyőn: Dicky még február 12-én posztolta a közelgő műsor sztárokkal teli teaser videóját, ebben többek közt olyan, a komikus-emszível jó haverságot ápoló arcokat fedezhetünk fel, mint Young Thug, Gunna, Trippie Redd, YG, az egykori Odd Future-tag, Taco, aki a kezdetek óta Tyler, the Creator öribarija, és az a Justin Bieber, aki újabban nagyon sokat lóg Dickyvel. Azt egyelőre nem tudni, hogy az említett előadók magukat fogják-e majd játszani, vagy esetleg egy teljesen új rapper karakterét öltik majd magukra.

[vembed youtube=”WiIdL-z899I” ] Az arctetkó mentes Lil-rapper természetesen maga is szerepel majd, a hivatalos közlemény szerint a sorozat középpontjában valójában Dicky karaktere, Dave áll majd. Dave a leírás szerint

“egy késő húszas éveiben járó külvárosi idegbeteg, aki meggyőzte magát arról, hogy ő lesz a világ legjobb rappere, most pedig ideje meggyőznie a barátait ugyanerről, hiszen a segítségükkel talán a világot is meg tudja majd győzni rögeszméjéről.”
A vicceskedő bongyor hajú rapper sorozata március 4-én debütál az FX tulajdonát képező FXX-en és a Hulun, külön érdekesség, hogy a show egyik producere Kevin Hart lesz.

(XXL)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük